Search
  • Tanja Uvera

Še 10 dni do modne revije


Spet bom odštevala, zato, da imam potem v trebuhu  metuljčke in delovna vnema še bolj kaže kazalce proti rdečemu polju. Kar je fino in mi paše. Malo me seveda grabi tudi nervoza zaradi stvari v delu.

K sodelovanju pri modni reviji me je prijazno povabila Ingrid Logar, ki izdeluje unikatne čevlje pod imenom Čeveljc v Slovenski Bistrici.

Nekaj oblek že imam končanih, nekaj jih je v delu, ostale še na papirju. V kolekciji bo veliko modre, sive in črne, zato moram dodati nekaj barve z dodatki.

Kolekcija bo nosljiva jeseni in pozimi, posamezni kosi so zastavljeni tako, da se jih bo dalo enostavno vnesti v vsakdanjo garderobo. 

Novost je kroj obojestranske obleke, katere sprednji del je nosljiv tudi na hrbtu. Top "Japanese Bonsai" se je izkazal že lansko leto za zelo simpatičnega, posebnega in nosljivega, zato letos prihaja v vseh možnih barvah. Druga novost je šal - rokavi. Odličen dodatek k LBD (little black dress) ali pa k topu "Japanese Bonsai". 

Bla bla bla, same besede so me, kje so pa slike?? Danes pokažem top "Japanese Bonsai", ko pofotkam, pa še ostalo. 

Aja, modna revija bo v Slovenski Bistrici 15.9.2017 v lokalu "Dolce Vita". Seveda kmalu podrobnosti obesim na "velik zvon". 


0 views

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon