Search
  • Tanja Uvera

Nova kolekcija T-shirtov "Vintioto"


Nič se ne cmerim za dnevi, ko sem se vozila z Vespo v kratkih rokavih in se mi je zdel čas, ko sem brenčala od enega do drugega opravka, peta dimenzija, tista, ko čas obstane in je cel svet tvoj. Zato me tudi zdaj prav nič ne moti, da le imam tole majico gor. Ta čisto navaden Superpower T-shirt.

Naredila sem jih v večih barvah, klasično črno in belo, da ju zjutraj čisto enostavno, še v miže zatlačiš v jeans in si takoj perfect! Potem sem pa kolekcijo "upgrejdala" s sivo, za tiste, ki ne marajo črne, s krem majico za tiste, ki se jim zdi, da je bela preveč bela, rumeno za tiste, ki želijo imeti poudarjeno poletno vzdušje s slike in olivno za tiste, ki se jim zdi rumena premočna in vse druge barve preenostavne.

No, tako nekako razmišljava s stranko, ko ugotavljava njen osebni slog in delava osebne stylinge. Ponavadi gre res za bolj posebne zadeve, kot je t-shirt, naprimer za poroko, ali za kakšno drugo specialno priložnost, kjer se moraš počutiti tipi topi.

Teh majčk sem naredila več prav zato, da jo lahko podariš prijateljici za novo leto, ali pa kakšno drugo priložnost, z lepimi željami, da se bo v njej počutila "Supergirl". Najprej pa jo lahko, brez slabe vesti, privoščiš sebi! Motiv ima kar krepko zgodbo, lahko prebereš v blogih #vintioto.

Dobiš jih lahko v spletni trgovini ali pa v mojem ateljeju.

#vintioto

0 views

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon