Search
  • Tanja Uvera

nova kolekcija "Kolibrijev let"


Sem sredi priprav. Ko imaš enkrat koncept kolekcije uokvirjen, je kot bi na jadrnici ravno prav napel jadra in veter piha ravno prav, da pluješ tja, kamor hočeš. In sedaj, čeprav sem cele dneve v ateljeju, se mi zdi, kot da samo še gledam kaj nastaja. Kot, da gre samo od sebe. Da pa ne govorim o začetku dela! Takrat je pa bilo, kot bi jadrnico vrgla v morje in bi malo pihala burja, potem spet nič, potem bi se vrvi zapletale in čoln obračal. Vmes so mi hodila po glavi vsa možna vprašanja, najbolj pogosto je bilo: "Ali je meni tega treba?". Zdaj, ko je kristalno jasno, da bo kolekcija imela karakter, ki odraža sproščenost, barvitost, lahkotnost, vam povem lahko kaj več.

Odločila sem se, da bom spet pleteninam dodala druge materiale. Šifon, ki sem ga dala potiskat s ČB vzorci, ki sem jih prej narisala, nekaj s črnilom, nekaj digitalno. Iz njega bodo v kolekciji obleke, kimoni in šali. Vse lahkotno poletno. Obvezni so tudi T-shirti. Vsi, ki že poznate "Vintioto", bo tokrat na sliki z majcenim kolibrijem in bo dopolnila vašo zbirko "Vintioto" T-shirtov. Seveda se bo odlično kombinirala z vašimi pletenimi krili in jeansom. Glavne so pa seveda obleke, puloverji, krila, topi in jope. Uporabila sem barve tropskih kolibrijev, vse od pink, turkizne, zlate in letos top modne (končno!) - koralne barve. Pletenina je rahla in jo bo poleti prijetno prepihalo. V kolekciji so oblačila za posebne priložnosti, cocktail obleke, namenjene za posebne priložnosti, na primer poroke in druge svečane dogodke in oblačila za vsakodnevno nošnjo. Z barvo jih, kot vedno prilagodim vašim potrebam in jih nosite, kot jih znate tudi v službo ali v prostem času. Prilagam nekaj slik za prvi vtis in vas vabim na modno revijo 2.4.2019 ob 18-ti uri na Ljubljanski Fashion week, ki bo na Trgu republike.

Če želite vabilo, mi to sporočite do ponedeljka 25.3.2029 na studio@tanjauvera.si.

V četrtek 4.4.2019 bo na isti lokaciji "showroom", kjer boste kose iz kolekcije lahko pomerili, kupili ali naročili. Vstop bo na "showroom" prost.

Se veselim, da se vidimo!!!


236 views

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon