top of page
Search

A ti je fajn v svoji koži?

Ravno to se mi zdi, da je osnova za dober dan. In če ti uspe nanizat 7 dobrih dni je to že teden in tako naprej do konca leta. Ko narediš na koncu leta bilanco si lahko samo ponosen na kljukice ob stvareh, ki se ti jih ni dalo naredit, a si se vseeno prepričal v to. Na primer vsako jutro vstati ob 6-ih in potelovaditi. Ena kljukica. Si vzeti zvečer pol ure in prebrati par strani dobre knjige ali revije namesto skrolanja po telefonu. Spet kljukica. In tako naprej.


Prejšnji teden smo se dobili s Petro Greiner, Doris Markač in Renejem Gomoljem. Pofotkali smo del kolekcije, ki je nastala prav s tem namenom, da nas motivira k skrbi zase.


Petra je objavila obširen tekst o mojem razmišljanju na svojem blogu.


Moram povedat, da smo se med fotkanjem prav zabavali. Res je prijetno delat z ljudmi, ki obvladajo svoje delo. Petra je fizioterapevtka in tudi vodi skupinske vadbe, zato ima izoblikovana pričakovanja od športnih oblačil. Pohvalila je udoben material, ki te pri vadbi podpira in prijetno stisne v pasu pa tudi ohlapen in zračen top, ki ga oblečemo čez - da imamo naš trebušček lepo zakrit ;)


Z veseljem vam predstavljam te modele in ob nakupu kompleta podarjam brisačo, ob nakupu legic pa trak za glavo, da vam drži lase med vadbo na mestu.


Bom vesela vaših komentarjev, predlogov, vprašanj ali naročila!

Vzemite si čas zase in lepo bodite!


Tanja


83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page