Search

A ti je fajn v svoji koži?

Ravno to se mi zdi, da je osnova za dober dan. In če ti uspe nanizat 7 dobrih dni je to že teden in tako naprej do konca leta. Ko narediš na koncu leta bilanco si lahko samo ponosen na kljukice ob stvareh, ki se ti jih ni dalo naredit, a si se vseeno prepričal v to. Na primer vsako jutro vstati ob 6-ih in potelovaditi. Ena kljukica. Si vzeti zvečer pol ure in prebrati par strani dobre knjige ali revije namesto skrolanja po telefonu. Spet kljukica. In tako naprej.


Prejšnji teden smo se dobili s Petro Greiner, Doris Markač in Renejem Gomoljem. Pofotkali smo del kolekcije, ki je nastala prav s tem namenom, da nas motivira k skrbi zase.


Petra je objavila obširen tekst o mojem razmišljanju na svojem blogu.


Moram povedat, da smo se med fotkanjem prav zabavali. Res je prijetno delat z ljudmi, ki obvladajo svoje delo. Petra je fizioterapevtka in tudi vodi skupinske vadbe, zato ima izoblikovana pričakovanja od športnih oblačil. Pohvalila je udoben material, ki te pri vadbi podpira in prijetno stisne v pasu pa tudi ohlapen in zračen top, ki ga oblečemo čez - da imamo naš trebušček lepo zakrit ;)


Z veseljem vam predstavljam te modele in ob nakupu kompleta podarjam brisačo, ob nakupu legic pa trak za glavo, da vam drži lase med vadbo na mestu.


Bom vesela vaših komentarjev, predlogov, vprašanj ali naročila!

Vzemite si čas zase in lepo bodite!


Tanja


80 views0 comments
  • Facebook
  • Instagram
TanjaUveraFashion1.jpg

Subscribe and stay on top of our latest news and promotions

 privacy policy

 

 cookie policy

 

© 2020 by Tanja Uvera                                                                                               

CONTACT

Tanja Uvera - Fashion

Splavarski prehod 3

2000 Maribor

SI-Slovenija

EUROPE

Tel: +386 41 832 238

Email: studio@tanjauvera.si

 

 

Opening hours

Tue - Fri: 8am - 4pm

​​Saturday: by appointment

Sunday: by appointment