Search
  • Tanja Uvera

Kmalu nova kolekcija oblačil za šport in prosti čas


Zdravo,


spet imam eno veselo novico!


Z Natašo Satler, ki izdeluje športna oblačila in sva že sodelovali, sva sedaj naredili skupno linijo oblačil za šport in prosti čas "JOY WITH Tanja Uvera".


Idejo za linijo sem dobila, ker je težko dobiti dizajnerska oblačila za šport. To pomeni, da so iz tehnično ustreznih materialov, da dihajo, da se te lepo oprimejo in naredijo lepo postavo, da imajo ustrezno močne šive, da so enostavna za vzdrževanje, oblikovalsko premišljena in dovršena ter narejena v Evropi. No, naša bodo ponosno v Sloveniji.


Zamislila sem si tako linijo oblačil, ki si jih boste sestavili po svojem okusu z dodatki, kot naprimer avto v salonu.


Linija bo vsebovala športna oblačila in oblačila za prosti čas. Vse to se bo dopolnjevalo z unikatnimi pleteninami.


Prve kose že testiramo in dodelujemo. Sproti vas bom obveščala o napredujočem delu. Lepo ste tudi vabljeni, da spremljate razvoj kolekcije tudi na facebooku in instagramu, kjer že skupaj sodelujemo in jo ustvarjamo. Izbiramo, katere barve so vam najbolj všeč, kakšni kroji vam ustrezajo, pogovarjali in raziskovali bomo tudi materiale in dodatke, kot so žepi za telefon, ključe in drobiž. Bom vesela, če boste pregledali svojo športno garderobo in mi sporočili kje vidite pomankljivosti in kaj si želite.


Bodite JOYful ;)


Tanja

0 views

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon