Search
  • Tanja Uvera

Legice in športni modrček pri teku

Danes sem prvič testirala legice in športni modrček pri teku. Material ustreza, v pasu dovolj stisnejo, top je brez pripomb. Bilo je le nekaj nekaj kozmetičnih popravkov. V komplet bom dodala še oprijet top, ker ne moreš teči samo v legicah in športnem modrčku, razen če imaš Instagramski pas ;), za vse ostale bom naredila super lahek in zračen top. Evo.

Po navadi tečem s prijateljico in prav zaradi nje sem dodala v športni modrček tudi žep. Ja, žep v športni modrček! Namreč vedno teče s ključi v rokah in zadnjič se je spotaknila na korenini in prav akrobatsko pristala. Najprej sem pogledala, če se ni po dlani poškodovala s ključi. Hvala bogu je bilo vse ok. No, sedaj si jih bo lahko pospravila v žepek topka med joškice, kot princese v starih časih ;)
P.S.

Danes sva pretekli 6 km! Jaz, ko me je včasih zagrabilo v trebuhu že po 100-tih metrih in piščali na nogah sem imela razbolene še 2 dni po teku. Jaz si bom kar na Wikipediji napisala slavospev :D

Skratka, tek je moja nova "igrača".


Ostanite JOYful!


Aja, še to!

Vesela bom vaših komentarjev in želja glede na vaše izkušnje s športnimi oblačili. Kaj pogrešate, da vključimo v našo kolekcijo.


Tanja


0 views

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon