top of page

En namig, kako nositi pletenine v prostem času

Updated: Apr 13, 2023


Zelo sem vesela, ko mi ljubiteljice pletenin poveste, kako sestavljate svoje stylinge. Po navadi se kar ujamemo pri filozofiji, da je manj več in da lahko isti kos ponosimo za več različnih priložnosti. Namreč dostikrat sem že slišala izgovor: "Joj, ne morem v trenirki na kavo, ravno grem s treninga!" A ni škoda, da nam je nerodno zaradi izgleda in zaradi tega izpustimo srečanje?!


Ko kreiram, imam v mislih več različnih situacij, od družabnih dogodkov, zabav, obiskov gledališča, vsakodnevnih obveznosti - dom - služba - prosti čas... in vse te situacije in ideje vkomponiram v oblačilo.


Ta dva plašča sta izpadla kot fina kombinacija tudi s športnimi oblačili. Ko gremo na trening, se lahko že doma oblečemo v športna oblačila in si prihranimo drenjanje v garderobi. Da nam bo do tam toplo se ogrnemo kar v isti plašč, ki nas je spremljal v službo. Ko se po treningu stuširamo in ohladimo, gremo pa še na sproščujoč klepet ob kavi ali čaju.

Ko se vidimo, bomo predebatirale te poti od doma do telovadnice, lahko mi pa kar tukaj ali pa v mailu poveste svoje mnenje in navade .


Jaz grem bolj s težkimi nogami na kofe v razvlečeni trenirki ;)


Se vidimo!


Tanja


Plašč iz kolekcije "Kaleidoscope"Plašč iz kolekcije "Aurora Borealis"


"My gym outfit" iz kolekcije "Private party"


"My running outfit" iz kolekcije "Private party"


Comments


bottom of page