top of page

Kaj se dogaja v ateljeju?

Updated: Apr 13, 2023

Pripravlja se nova kolekcija "PRIVATE PARTY VOL. 2"!!!


Ne bom gledala stran, ali si zatiskala oči pred situacijo v kateri živimo. Pandemija je med nami, naša življenja pa se odvijajo naprej. In še vedno smo mi tisti, ki si oblikujemo svoje dni. Dostikrat pomislim na film Roberta Benignija "Življenje je lepo" in na situacijo pogledam z drugega zornega kota.


Spomladi smo se posvetili razvoju nove linije oblačil, ki so namenjena prav temu obdobju. Druženja so omejena, obiski gledališč in drugih večjih dogodkov tudi, športna udejstvovanja so se preselila domov ali pa v park. Kaj hitro se nam lahko zgodi, da pristanemo v razvlečeni trenirki in reklamni majici, ko se med delom od doma pogledamo v ogledalo in bi najraje zajokali.


Dobro vemo, da nam dnevne rutine v takih razmerah držijo vajeti in nas usmerjajo k dobri volji. Redna telovadba, čas za kopel, dobro knjigo, pogovor s prijatelji in druženje z družino.

V pomladansko kolekcijo je bila zajeta ideja, da je lepše telovaditi in se motivirati za redno vadbo tudi s pomočjo udobnih in prav za to dizajniranih oblačilih.


Rožnate in rumene barve dvigujejo energijo, svetlo modre in srebrne pomirjajo in z ilustracijo pupe, ki hrani kolibrija sem nas vse želela spomniti, da je veselje skrito v malenkostih, ki jih najdemo okoli sebe. Kolibrija najbrž nimamo doma, njega lahko zamenja karkoli. Na primer domača žival, poskus peke kruha, nov recept za smuti ali pa 5 počepov več kot včeraj. S temi stvarmi si jaz pestrim dneve.


Ker je december pred vrati in vsi pričakujemo toplino tega obdobja, veselje ob obdarovanju, praznični vonj doma, smo pripravili praznično linijo oblačil!


Osrednji lik je "srčeva kraljica". Karte so ena taka stvar, ki krajšajo čas in prinašajo vedrino. "Srčeva kraljica" ima močan pomen. Jaz jo vidim tudi kot žensko, ki lahko obrne smer igre. Ki lahko v prostoru v trenutku naredi praznično vzdušje. Uporabila sem praznično rdečo barvo, ki nas opominja, da izkoristimo praznični december. Za kontrast sem jo položila na podlago, ki je galaksijsko modro vijolična. Turkizno srebrna v obliki božičnih zvezd pa od daleč izgledajo kot snežinke v zimski noči.


Kolekcija vsebuje udobne leggice, ki ste jih vzljubile že spomladi, nove modele t-shirtov, ženstvene obleke v zgoraj opisanih vzorcij, rute in hoodije ter copate! Vse za domače zabave!


Kmalu se oglasim tudi s fotografijami izdelkov.


Do takrat pa mi napišite kako preživljate te dni vi!
Lepo bodite!


Tanja


Comments


bottom of page