top of page

O majicah Vintioto z vašim avatarjem

Updated: Apr 13, 2023

Začelo se je z noro idejo, da si omislim motor.

Saj veste, da je življenje pestro, da je vedno kaj novega, kar nam poganja kri po žilah malo hitreje in da premikamo meje v glavah in premagujemo strahove.

Vlekel me je občutek svobode, ko se pelješ z motorjem na morje in veter piha okoli tebe, in že imaš oblečene kopalke pod vso opremo, da se na obali samo izviješ iz usnjene jakne in hlač in vržeš v vodo. No, zato sem šla delat izpit za motor.

Za spomin na vso pot, od strahu pred težo motorja do zaupanja vanj sem narisala svoj avatar, punco s čelado, v ozadju pa lepo floridsko cesto s palmami. Dala sem ji ime "Vintioto".

Vintioto je sinonim za za punco, ki premika meje, ki zna živeti svoje sanje.


Nadaljevalo pa tako: vsak kakšno skrito željo, ali pa doživetje, ki se mu je uresničilo kot čudež in si je želel to ovekovečiti. Nastala je serija vaših avatarjev. Nekaj ste jih naročili kot darilo za vaše drage, nekaj pa zase. Vsak ima veliko osebno sporočilo.Na tej sliki sva s sestro, ko sem ji prvič predstavila mojega jeklenega bika, ki se je s časom spremenil v milega konjička (v tem času sem se ga naučila vozit :) ).


To je pa spomin na nepozabno Vespa srečanje v Puljski areni.


Comments


bottom of page