top of page

Vabilo na LJFW

Updated: Sep 25, 2023

Ta blog zapis je tudi vabilo, da si iz prve vrste ogledaš mojo novo kolekcijo "Beautiful people".


Pred nami je največji modni dogodek v Sloveniji - Ljubljanski teden mode LJFW. Trajal bo od 2.- 6.10.2023 v prenovljenem Centru Rog. Rog je znan po svoji industrijski arhitekturi, zgodovini in edinstvenem vzdušju. Naj omenim, da sem v njem predstavljala zaključno študentsko revijo in imam zato nanj lepe spomine. Sedaj bo gostil to prestižno modno prireditev LJFW kot prvi dogodek po prenovi.


Tokratna 14. edicija bo največja doslej.


Zate imam tudi glasbeno presenečenje. Izpolnila se mi je želja, da bi imela ob predstavitvi živo glasbo. No, čisto presenečenje ne bo, ker se je v medijih že razkrilo najino sodelovanje. Namreč na pobudo organizatorke Melinde Rebrek sva z Mariborskim reperjem Emkejem pripravila prav poseben preplet glasbe in mode.

Sporočilo moje nove kolekcije "Beautiful people" se izpovedno prepleta z njegovo poetiko. Kolekcijo posvečam naši individualnosti in pozdravljam še naprej moto: "Življenje je prekratko, da bi nosili dolgočasna oblačila."


Vsi, ki ste se odzvali vabilu, ki sem vam ga poslala po mailu, dvignete vstopnice na vaše ime 2.10.2023 na lokaciji Roga.


Vstopnice so pa še na voljo v Eventimu.


Veselim se tvoje prisotnosti, da skupaj ustvarimo popolno modno doživetje na LJFW v Rogu, 02.10. ob 20:20.


TanjaTa model desno je Emkej, levo pa jaz :) Ko smo najbolj sredi dela, se najbolj smejemo :)
O kolekciji "Beautiful people"


Kolekcija "Beautiful people” je posvečena naši raznolikosti. Kot civilizacija se gibljemo po terenu, kjer se pravila hitreje spreminjajo, kot sprejemajo. Čez mejo ni potrebno stopiti, ker je ni. Raznaša nas med različnimi idejmi, ki nam dnevno bliskajo v oči.


Posvojili smo anarhijo, ”punk” je vsakdanjik. Duh časa me je nagovoril in ideja je bila sprejeta.


Ljudje s katerimi se srečujem, so vpleteni v kolekcijo.


Tokrat ponujam ”punk”.


Ne izbiram, ne filtriram.


Kombiniram barve, kar gre skupaj, obrnem na glavo, špičim kontraste. Surov keper trak je modni dodatek. Z njim prevezujem mehke pletenine. Tkanine grobo likam v pliseje. Vsi kosi kolekcije so unikati, vsak zase prijetno domač, v družbi samosvoje pekoč.


Comments


bottom of page