top of page

Oktobrske novice

Oktober je precej pester modni mesec.


1. V ponedeljek se vidimo na Ljubljanskem tednu mode, kjer bom predstavila novo kolekcijo "Beautiful people". Kolekcija je posvečena naši raznolikosti. Prava uživancija v svoji koži je, ko posameznik najde svoj pravi jaz in ga tudi izrazi. Skozi oblačilo to naredimo najbolj efektno. Statistika kaže, da 70% prvega vtisa o sebi damo ravno z videzom, potem z besedo in gestami. In ker je "življenje prekratko, da bi nosili dolgočasna oblačila", sem si s to kolekcijo dala duška in vam pripravila celo paleto kosov, med katerimi boste lahko izbirali in po ustaljenem načinu naročali kose narejene posebej za vas. Da bo sporočilo kolekcije "dvakrat podčrtano", nam bo na pisti v živo repal, brez dlake na jeziku, Emkej. Jaz se zelo veselim tega dogodka in da se vidimo!


2. Prvi dogodek po LJFW sledi v Mariboru v mojem ateljeju.


Zabeleži si datum: četrtek 5.10.2013 od 15-ih do 19-ih in prosim potrdi svojo prisotnost.


Kolekcijo si boste ogledali od blizu, jo pomerili in s prijatelji, ki so najboljši modni svetovalci, delali nove stylinge in seveda naročali kose posebej za vas. Seveda bom, kot vedno stilsko svetovala.


3. Sledi Showroom v Rogu za vse, ki ste bližje Ljubljani. V petek od 11-ih do 19-ih. Tudi tukaj bo možno oblačila pomeriti in naročiti.


4. Potem bo kolekcija in drugi kosi v novi trgovini LJFW v Rogu.


O tem bom pa več napisala naslednjič, ker se mi zdaj mudi urejat finese, da bo v ponedeljek vse tipi topi! Ni hec, samo v prvi vrsti vas bo "mojih" sedelo 80 in more vsak detajl štimat :)


En velik objem in poljub in se vidimo v ponedeljek! XO


Tanja


Prilagam utrinek iz Zagrebškega design weeka, kjer smo se s po enim lookom predstavili sodelujoči na LJFW.

Ja, Tole vas čaka :) Zato, ko boste razmišljali kaj obleči v ponedeljek, poslušajte "upornika" v sebi in naj vas vodi ven iz cone udobja do WAW efekta v ogledalu, ko boste videli Sebe.1 Comment


sabina
sabina
Sep 29, 2023

😍

Like
bottom of page