top of page

Srečno 2023 s popustom :)

Updated: Apr 13, 2023

Rekla sem si, brez novoletnih zaobljub!, ampak brez vsaj majhnih plančkov ne gre :)Na začetku ti želim eno uspešno leto. Zadaj si plane, ki te že ob misli nanje navdajo z vznesenjem. Na primer, jaz se vzradostim ob planu: letos bom telovadila samo takrat, ko se mi bo ljubilo. Juhuhu! Takoj dobim veselje do 20 min joge, ali večernega sprehoda.


Zato ti podarjam 25% januarski popust na kolekcijo Sportivo s kodo:

MIGI25

Ampak obljubi, da boš telovadila samo takrat, ko se ti bo ljubilo :)


Ko se družim z vami, se veliko pogovarjamo o življenju in vsakič znova prihajamo k istemu zaključku: važno je, da se dobro počutimo v svoji koži in kako poživi človeka, ko stopi iz okvirja. Iz svoje vsakodnevne rutine. Ampak najprej malo, za okus. In če je fino, potem ponavljamo. Naprimer, da izberemo v svojo garderobo novo barvo. Ki je doslej nismo nosile. Ali pa kroj. Ta majhen korak potegne za sabo, kot domino efekt, nove dogodke. Zakaj? Ker se drugače počutimo in zato na nas okolica drugače reagira.

Ja, tako to gre :)


Veselim se tega leta in druženja z vami vsemi. Povem ti še, da se mi po glavi že plete nova kolekcija. Letos imamo v družini maturantko in bo zato še vse bolj napeto :) In baje bo letos LJFW v obnovljenem Rogu.


No, toliko o mojih majhnih plančkih :)


En velik objem,


Tanja

3 comentários


Sabina
Sabina
08 de jan. de 2023

Luštni plani in... ljubko za maturantko. Srečno, zadovoljno in ustvarjalno leto, Tanja.

In... hvala za darilce

Curtir
sabina
sabina
16 de jan. de 2023
Respondendo a

Hvala.

Curtir
bottom of page