Tokratna pomladno poletna kolekcija nagovarja vse modne mestne punce, ki prisegajo na barve in sproščene kroje in si dovolijo biti sproščene kot kolibri v letu sredi poletnega dne v srkanju medičine iz pisanih cvetov. 
Kolekcijo sestavljajo obvezne unikatne pletenine, ki sem jih dopolnila s šifonom, potiskanim s ČB vzorci, ki sem jih prej narisala, nekaj s črnilom, nekaj digitalno. Iz njega bodo v kolekciji obleke, kimoni in šali. Vse lahkotno poletno. Obvezni so tudi T-shirti. Vsi, ki že poznate "Vintioto", bo tokrat na sliki z majcenim kolibrijem in bo dopolnila vašo zbirko "Vintioto" T-shirtov. Seveda se bo odlično kombinirala z vašimi pletenimi krili in jeansom. Glavne so pa seveda obleke, puloverji, krila, topi in jope. Uporabila sem barve tropskih kolibrijev, vse od pink, turkizne, zlate in letos top modne (končno!) - koralne barve. Pletenina je rahla in jo bo poleti prijetno prepihalo. V kolekciji so oblačila za posebne priložnosti, cocktail obleke, namenjene za posebne priložnosti, na primer poroke in druge svečane dogodke in oblačila za vsakodnevno nošnjo. Z barvo jih, kot vedno prilagodim vašim potrebam in jih nosite, kot jih znate tudi v službo ali v prostem času. stylinge v kolekcijo bodo dopolnile torbice #zelolepo in čevlji #unitednude #lilijolie

Vsa oblačila na tej spletni strani so avtorsko delo in izdelana v Sloveniji. Svoj kos enostavno naročite z osebnim obiskom, po telefonu ali mailu.

                                 

Pogoji poslovanja.

© 2016 by Tanja Uvera

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
"Kolibrijev let" SS-2019