top of page
IMG_9816_edited.jpg

 

Dragi modni navdušenci,

 

Vabim vas, da se pridružite Stilski akademiji, kjer se moda sreča z individualnostjo. 

Akademija ponuja priložnost, da na treh nivojih razvijete svoj slog:

1. nivo: Ureditev omare,

2. nivo: Osebni slog in

3. nivo: Modna ikona. 

Stilske nasvete z vami delim v obliki blog zapisov in v video posnetkih na Instagramu in Facebooku in  z enostavnimi nasveti pomagam odkriti vašo lastno modno izraznost.  S spoznavanjem stilskih zapovedi mode boste odkrili svoje skrite modne vrline ter obogatili svoj slog.

Ker je včasih pot odkrivanja osebnega sloga dolga in komplicirana vam ponujam osebno stilsko svetovanje in vas na podlagi dolgoletnih izkušenj vodim skozi vse korake do cilja.

Vabim vas, da stopite na pot stilskega izobraževanja in odkrijte svoj edinstven modni potencial  in samozavestno zasijete ob vsaki priložnosti. 

NOVA KOLEKCIJA

"Beautiful people"

 

Kolekcija "Beautiful people” je posvečena naši raznolikosti. Kot civilizacija se gibljemo po terenu, kjer se pravila hitreje spreminjajo, kot sprejemajo. Čez mejo ni potrebno stopiti, ker je ni. Raznaša nas med različnimi idejmi, ki nam dnevno bliskajo v oči. Posvojili smo anarhijo, ”punk” je vsakdanjik. Duh časa me je nagovoril in ideja je bila sprejeta. Ljudje s katerimi se srečujem, so vpleteni v kolekcijo. Tokrat ponujam ”punk”. Ne izbiram, ne filtriram. Kombiniram barve, kar gre skupaj, obrnem na glavo, špičim kontraste. Surov keper trak je modni dodatek. Z njim prevezujem mehke pletenine. Tkanine grobo likam v pliseje. Vsi kosi kolekcije so unikati, vsak zase prijetno domač, v družbi samosvoje pekoč.

LJFW.jpg
darilni bon.jpg

PODARITE SVOJI LJUBLJENI OSEBI IZKUŠNJO STILSKEGA SVETOVANJA

Podarite svoji dragi osebi stilsko svetovanje. V eni uri odkrijemo kakšne barve in modeli oblačil ji najbolj pristojijo.

bottom of page