top of page
beautiful people_edited.jpg

Pletenine po meri

BEAUTIFUL PEOPLE

Kolekcija "Beautiful people” je posvečena naši raznolikosti. Kot civilizacija se gibljemo po terenu, kjer se pravila hitreje spreminjajo, kot sprejemajo. Čez mejo ni potrebno stopiti, ker je ni. Raznaša nas med različnimi idejmi, ki nam dnevno bliskajo v oči. Posvojili smo anarhijo, ”punk” je vsakdanjik. Duh časa me je nagovoril in ideja je bila sprejeta. Ljudje s katerimi se srečujem, so vpleteni v kolekcijo. Tokrat ponujam ”punk”. Ne izbiram, ne filtriram. Kombiniram barve, kar gre skupaj, obrnem na glavo, špičim kontraste. Surov keper trak je modni dodatek. Z njim prevezujem mehke pletenine. Tkanine grobo likam v pliseje. Vsi kosi kolekcije so unikati, vsak zase prijetno domač, v družbi samosvoje pekoč.

Unisex custom fashion

 

Pletenine po meri

POSTCARDS

Ta kolekcija je nastala z željo po potovanjih in s spomini na že odkrita mesta. Vanjo sem želela prenesti občutek, ki ti ga da dragocena stvar, ki jo prineseš s potovanja. Vsak tuj kraj, ki ga obiščemo ima svoj vonj, svoje specifične barve in otip. Mediteranska mesta so »mehkejša« in v zraku so vonji sivke, citrusov in soli, mežikamo v rumeno sonce in koža ima drugačen otip. Prestolnice so stroge, v zraku je čutiti tekmovalnost in hektiko, neonske luči so kraljice noči in za vsakim vogalom te čaka presenečenje v obliki napredka.

MONAKO 1.jpg
Gold gown
IMG_2989.JPG
Kaleidoscope dress

Pletenine po meri

KALEIDOSKOP

Ta zimska kolekcija je navdihnjena z optičnim instrumentom kaleidoskop.

Pamet ti odpeljejo daleč stran ti barvni drobci skriti v tulcu.

 

Vabljeni, da izberete svoj novi jesenski in zimski slog!

 

Pletenine po meri

HUMMINGBIRD

FLIGHT

 

Ta kolekcija je posvečena krhki deklici v nas samih. Deklica, ki sanja, ki lovi metulje in hrani kolibrije. Rada diši po cvetju in pozablja na čas. Njena duša je roza kot večerni oblak, lasje pa dišijo po jutranji rosi.

 

Je lahka in sveža, njen um je vesolje.

kolibri_10.jpg
cocktail gold dress
aurora_2.jpg
Aurora Borealis dress

 

Unikatne pletenine

AURORA BOREALIS

Aurora borealis je nočna mavrica.

Dovolj dolga je zimska noč, da si vzameš čas in prešteješ vse njene barve.

Kolekcijo sestavljajo oblačila primerna za ves dan, od jutra do večerne zabave.

 

 

Pletenine po meri

SUMO'S GARDEN

Gre za kolekcijo, ki jo je navdihnila Japonska. Združuje japonske motive, kot so jakuzini tatooji, japonski krapi koi, zen vrtovi, kimoni, gejše, vzhajajoče sonce in riževa polja.

 

sumo's garden
Akihabara dress

Pošlji povpraševanje

Hvala za povpraševanje!

bottom of page