top of page

Januarske novice

En lep zimski pozdrav iz ateljeja!


Se kar lep čas nisem javila. Zakaj? Ker pripravljam novo spletno stran, ki sem jo nameravala objaviti decembra, ampak ker bo zaživela malo kasneje, se vam zdajle vseeno javljam še iz stare.


Nova stran bo imela super pregledno spletno trgovino.


Novost bo tudi možnost izposoje svečanih oblek. Za tiste, ki ste trajnostno usmerjeni in ki si želite res ekstravagantno oblačilo samo za tisti dogodek (poroka, maturantski ples, valeta, slavnostna večerja ali kakšen drug dogodek). Ali pa še niste nosili pletene obleke in bi jo radi preizkusili na svoji koži.


Vesela novica je tudi ta, da bo letos spet Ljubljanski teden mode! Juhej! Upam, da ne bo kaj prekrižalo načrtov in se bomo po dveh letih spet videli na tem dogodku.

Pripravljam novo pomladansko - poletno kolekcijo, ki bo zajemala vse vrste oblačil, ki jih imate najraje. Pletene dnevne obleke, jope, krila, novi kosi v kolekciji za prosti čas "Sportivo" in nekaj svečanih kosov za posebne dogodke, ki naj že končno pridejo v naše "urnike" :)


Če želite videti, kaj delam sedaj, lahko pogledate in me spremljate na Instagramu in Facebooku.


Bom vesela, če se mi kaj javite. Upam, da ste leto lepo začeli in da skrbite zase. Zdaj je čas, da si uredimo garderobe, sestavimo stylinge za prihodnjo sezono, pogledamo kaj nam manjka, mogoče kakšen kos, ki bo garderobo popestril, jo povezal v več kombinacij. Če potrebujete stilski nasvet pri tem, sem kot vedno tukaj za vas.


Lepo bodite!


Tanja



bottom of page